6/10 Testsvar og forberedelse.

Endelig oprandt dagen hvor vi skulle testes, det har vi set frem til, for selvom hjemmekarantænen ikke er meget restriktiv, så har der alligevel været nogle besværlige begrænsninger både for os og for Rasmus og Laura.

Sygehuset som foretager test, er nærmest nabo til Rasmus og Laura, så vi gik over til Rasmus (Rasmus har arbejdet hjemmefra indtil vi havde testsvar), og han viste os hvor testcenteret var.

Det var mindst lige så ubehageligt at få foretaget en test, som det er i Danmark, men pyt, vi havde svar allerede kl. 15, begge test var negative, så nu må vi alt, og Rasmus kan holde sin 30 års fødselsdag i morgen som planlagt.

Eftermiddagen gik med forberedelser til i morgen, Rasmus udbenede en rensdyrkølle og kogte fon på ben og afpuds, jeg bagte marengsbunde og Carsten lavede choko-dadel kugler.

Nu kl 18 er det helt klart vejr, hvilket betyder en god nordlysaften, så siden opdateres …..

Efter at have spist lækre fiskefrikadeller af torsken fra igår, kom Rasmus, vi hyggede lidt og ved 22 tiden gik vi mod kolonihavnen, med blikket stift rettet mod himlen, der var masser af stjerner at se på, og det var en kold og vindstille aften, så smukt vat det. Nordlyset så vi ikke.