3/10 – Nuuk og rensdyrkølle

Tidsforskellen gjorde sig stadig gældende så kl. 4, kl. 8 dansk tid, var vi begge lysvågne, efter lidt roteren faldt vi i søvn igen, men kl. 6.30 var det slut, så er det godt at man kan gå ned i stuen, lave sig en kop kaffe, og se lyset komme ganske langsomt ud over fjorden.

Vi havde aftalt med Rasmus og Laura at vi var hos dem ved 8.30 tiden til morgenmad. Der er ca. en halv times gang over til, så det var en frisk morgentur på lidt glatte veje.

Efter lækker morgenmad, var solen kommet så højt på himlen, at det var let at færdes rundt, så med Rasmus og Laura som turistfører, fik vi en god fornemmelse af det centrale Nuuk. Første del af turen var fra Niels Hammenkensvej, hvor Rasmus og Laura bor til kolonihavnen langs kysten.

Turen gik videre til Hallen med kunstgræsbane, drikkevandssøen og fine udsigter. Da Nuuk er anlagt på fjeld, er der smukke udsigter næsten overalt, der er kuperet, og rå natur midt i byen.

Så var tiden inde til at finde aftensmad, og vi troede brættet var lukket, men der blev vi overrasket, og der var masser af rensdyrkød, så Rasmus lavde en perfekt rensdyrkølle til os, som Carsten og jeg synes var det mest fantastiske ved middagen, Rasmus og Laura synes derimod at den simple græske salat med tomat og agurk fra drivhuset i Ulbølle var uovertruffen.

brættet
Den blev så lækker