19/4 Siena igen

Siden vi var i Siena første gang, havde vi lyst til at besøge byen igen. Det blev så idag. Vi var lidt langsomme i opstarten, så klokken blev 12 inden vi kom fra Podere  Colombaio. Siena er en genial by at ankomme i bil til, der er masser af parkeringshuse lige udenfor bymuren, og begge gange har vi let fundet en plads.

Vi var frokostsultne da vi ankom til Siena, så vi blev suget ind i en lokal slagter/delikatesseforretning, der havde 5 -6 små runde borde, og mange besøgende, et herligt sted.

Pecorino oste

Således godt mætte gik vi igang med at udforske den østlige og nordlige del af Siena.

Unescos verdensarv?

Verdenssituationen blev ordnet
De var lækre de is

Da vi sad på muslingepladsen udspillede der sig et forunderligt sceneri foran os. En kom med en stor kasse med skrift på, en ung kvinde havde laurbærkrans på hovedet, og de samledes børn, voksne, unge som gamle. Vores tanke var at det måtte være en polterabend, hvis man brugte det her.

På vores videre tur rundt i byen, mødte vi flere unge med kranse på hovedet, glade og sammen med venner og familie. Så mange polterabend’er var der nok ikke på samme dag, så vi tænkte at det måske var unge der havde afsluttet deres uddannelse. Det fik vi bekræftet, ved en mail til vores guide Camilla.

Så meget klogere slenterede vi videre gennem Siena, købte en ny taske til fruen,

spiste en let aftensmad på en super resteaurant og kørte hjem igen.